Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με στόχο να προσφέρει στους απόφοιτους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μία εναλλακτική και ασφαλή διαδρομή εισόδου στην αγορά εργασίας, υλοποιεί το θεσμό του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας.

Ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με την επαγγελματική εκπαίδευση με τίτλο «Μια νέα Αρχή για τα Επαγγελματικά Λύκεια: Η Επαγγελματική Εκπαίδευση αλλάζει σελίδα»

ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ 1o ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016
 
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
- Β. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
 
ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
- Β.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
- ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
 
ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
- ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟIΑΣ
- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Σχετικά με το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και Τεχνικής Επαγγελματικής εκπαίδευσης και ειδικά την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος συνεργασίας μεταξύ 1ου ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΑΣ και ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, και συνεκτιμώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες της πρωτόλειας αυτής επαφής, προτείνουμε δέκα προτάσεις μιας αρχικής προσέγγισης  με βασική προϋπόθεση:

Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου υπέγραψε την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010 Πρωτόκολλο μεταξύ Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Τεχνικής- Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος συνεργασίας.

editor_letterΑν είσαι εκπαιδευτικός ή μαθητής του σχολείου ή απλά θέλεις να συνεισφέρεις στο περιεχόμενο του κόμβου του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών, μπορείς να γράψεις τα δικά σου άρθρα. Αρκεί μόνο να εγγραφείς. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη.

btn_accept Έγινε αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιούμε απο Joomla 1.0.13 σε 1.5.15. Ακολουθήθηκε η διαδικασία που περιγράφεται στον  αντίστοιχο οδηγό αναβάθμισης.
btn_accept Έγινε αναδιοργάνωση της δομής Ενότητες - Κατηγορίες - Άρθρα ώστε να είναι πιό εύκολη η συγγραφή και η παρουσίαση άρθρων.

Γνωμικά

Ο καλόψυχος στενοχωριέται κατανοώντας πως κάποιος του είναι υπόχρεος. Ο κακόψυχος: κατανοώντας πως είναι υπόχρεος σε κάποιον.
ayli_4.jpg

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 40 επισκέπτες και κανένα μέλος