Η ΑΔ  απεστάλη (μέχρι τις 9 Απριλίου) από τους υποψηφίους και ήδη έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool (μέχρι τις 29 Απριλίου) από τα ΕΠΑΛ. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση στο ΕΠΑΛ, στο πληροφοριακό σύστημα myschool εκτυπώνονται δύο αντίγραφα. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο και να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων και ότι αυτά πράγματι ανταποκρίνονται  στις επιθυμίες τους, να υπογράψουν και στα δύο αντίγραφα και να παραλάβουν το ένα, το οποίο και φυλάσσουν μέχρι το τέλος των εξετάσεων. Το δεύτερο υπογεγραμμένο αντίγραφο φυλάσσεται στο ΕΠΑΛ κατάθεσης. Η ανωτέρω διαδικασία θα γίνει από την Πέμπτη 7 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου ξεκινώντας με τους αποφοίτους.

Οδηγίες και αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 στο σχολικό περιβάλλον στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων

 1. Οδηγίες και μέτρα για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι οδηγίες αυτές απευθύνονται στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας καθώς και στους Διευθυντές/ντριες σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το έγγραφο σε μορφή pdf

2. Διαδικασία καθαρισμού και εφαρμογής απολυμαντικών σε επιφάνειες και εξοπλισμό στα σχολεία

Το έγγραφο σε μορφή pdf

Περισσότερα...

ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 2020, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ή ΜΕΣΩ E-MAIL)  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΟ MYSCHOOL.

Περισσότερα...

Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με στόχο τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Οδηγίες της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ ώστε να αντιμετωπισθούν τα αισθήματα ανησυχίας, ανασφάλειας και άγχους σε άτομα κάθε ηλικίας και ειδικά στα παιδιά και τους εφήβους, που έχει προκαλέσει η πανδημία του νέου κορωνοϊού COVID-19.

Πατήστε στον τίτλο για να δείτε τις εν λόγω οδηγίες.