Ανακοινώνουμε τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων μαθητευόμενων τάξης μαθητείας ειδικότητας:

  1. Β. Φυσικοθεραπευτή
  2. Αισθητικής τέχνης
  3. Δομικών έργων και Γεωπληροφορικής

Για να δείτε το συνημμένο αρχείο πατήστε στον τίτλο.

Τμήματα Μαθητείας που θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών, εφόσον υπάρξει ο ικανός αριθμός εγγραφών μαθητευομένων:

  1. Βοηθός Φυσικοθεραπευτή (8 θέσεις)
  2. Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής (9 θέσεις)
  3. Αισθητικής Τέχνης (12 θέσεις)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής πατήστε στον τίτλο για να δείτε τα συνημμένα αρχεία.

Ανακοινώνουμε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων μαθητευόμενων τάξεων μαθητείας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αθηνών 2019-2020.

Για να δείτε το συνημμένο αρχείο πατήστε στον τίτλο.

Σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη πληροφόρηση αναφορικά με τη νέα δομή, διάρθρωση και λειτουργία του ΕΠΑ.Λ. δημιουργήθηκε θεματικά κατηγοριοποιημένος κατάλογος που περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη νομοθεσία. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι διατίθεται και το αντίστοιχο θεσμικό πλαίσιο για το Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας.

Από τη Δευτέρα 14 Μαΐου και μέχρι τις 31 Μαΐου 2018 μπορούν οι μαθητές/τριες των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων να εγγραφούν,  να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη δημοσίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-19 μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος https://e-eggrafes.minedu.gov.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο εγγραφής μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική ενημερωτική εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας υλοποιεί σχέδιο Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1, του Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ERASMUS+. Συγκεκριμένα 2 καθηγητές και 16 μαθητές πρόκειται να ταξιδέψουν στην Κρακοβία της Πολωνίας, από 4/3/2018 έως 18/3/2018 στo πλαίσιo του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, με κωδικό 2017-1-EL01-KA102-035318 και τίτλο Design and Development of Responsive Mobile Sites and Mobile Marketing, a way of achieving the global market

Γνωμικά

Οι άνθρωποι της μάθησης έχουν γίνει φερέφωνα της εθνικής παράδοσης και έχασαν την αίσθηση της πνευματικής οικουμενικότητας.
ayli_3.jpg

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος